Henkilökunta

Anssi Huttunen

OMT-Fysioterapeutti


Olen työskennellyt fysioterapeuttina 20 vuotta, joista yrittäjänä sekä OMT-terapeuttina yli 10 vuotta. Urani alkuvuodet olen työskennellyt Ruotsissa, jossa olen kouluttautunut kipufysiologiaan ja akupunktioon. Haluan kartoittaa asiakkaan kokonaistilanteen, jotta pitkittyneidenkin oireiden taustat saadaan selville, ja löydetään siten toimivat ratkaisut asiakkaan tilanteeseen sopien. Minulla on pitkä kilpaurheilutausta, mm. juoksun, ampumahiihdon sekä triathlonin parissa. 

Juulia Heikkinen

Fysioterapeutti


Olen valmistunut 2018, ja työskennellyt viimeisistä harjoitteluista lähtien täällä. Haluan tehdä fysioterapiaa yksilöllisesti, asiakaan tarpeita ja tavoitteita kuunnellen. Vahvuuksiani on terapeuttinen harjoittelu, sekä manuaalinen terapia, joita yhdistämällä voidaan saada paras vaikutus toimintakyvyn edistämiseksi. Vapaalla ollessani harrastan kuntosalia ja koira-urheilua, lisäksi minulla on pitkä ratsastustausta.

Hannu Sassi

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja


Koulutukseltani olen hieroja, sekä liikuntaneuvoja, ja olen toiminut yli 20 vuotta liikunnanohjaajana Nokian kaupungilla. Teen klassista- ja urheiluhierontaa, jolloin voimakkuus ja käytettävät tekniikat määritellään asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaan. Minulla on pitkä tausta urheilun parissa, niin työn, kuin vapaa-ajan osalta, ja minut voikin tavata salibandy-kentällä, hiihtämässä tai vaikka lenkkipolulla.

Susanna Ojala-Hämäläinen

Ravintovalmentaja


Ravintovalmentajana minun roolini on olla tiedon jakaja, tukija sekä kannustaja tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen mukana matkassasi tukemassa muutosta kohti parempaa hyvinvointia. Ravintovalmennuksessa teemme yhdessä alkukartoituksen, tavoitteiden asettamisen sekä toimintasuunnitelman. Henkilökohtaisessa ravintovalmennuksessa huomioin aina asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Hyvinvointisi asiantuntijat - yhdellä oven avauksella!