Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksesta saat apua niin terveyden palauttamiseen, ylläpitämiseen kuin edistämiseenkin. Ravitsemuksella on valtava merkitys arjessa jaksamisessa. Kun paino ei tipu tai treenaaminen junnaa paikoillaan, syynä on yleensä se, mitä suusta alas laitetaan ja millaisia määriä.

Valmennuksessa arvioidaan asiakkaan syömistottumukset henkilökohtaisten tapaamisten sekä ruokapäiväkirjan avulla. Oikea ruokavalio, sopivien elintarvikkeiden valinta ja käytännönläheiset ohjeet johtavat pysyviin tuloksiin. Muutoksissa edetään pienin askelin, jotta niitä on helppo ylläpitää. Ravintovalmennus on prosessi, jonka aikana opit kuuntelemaan kehoasi ja sinusta tulee oman ruokavaliosi ja terveytesi tuntija.

Kun haluat jättää kiloja pysyvästi taaksesi tai voida paremmin, lisensoitu ravintovalmentaja on korvaamaton apu ja tuki. Olet sitten kuntoilija, aktiiviurheilija, laihduttaja tai muuten kiinnostunut omasta hyvinvoinnista ja terveydestä. Ravintovalmennuksestamme saat apua ja tukea niin pieniin, kuin suuriinkin ruokavalio- tai elämäntaparemontteihin.